893834656-images6.jpg

Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby redukować
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjeść
każda dama, aby
szybko
spalić i poprawić własny metabolizm.
Zdrowe jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzajace w niemczech

tabletki na odchudzanie goja